Tuesday, July 12, 2011

KAH KAH KAH....

serious LOL...

kalau korang nak tau kenapa aku gelak sangat tengok nie..

seorang berbalut leher..??

seorang berkerusi roda..??

kah..kah...kah...



Tapi mana inisiatif kau nak pegi carik the truth?Setakat melalak bantah tapi duk kat rumah buat apa?Kau bentuk pemikiran kau menggunakan pandangan orang lain...macam mana orang nak respek kau punya view bila kau bantah?Kau bantah Bersih sebab ada orang post pasal biodata Ambiga dan apa yang Ambiga dah buat?Come on....grow up dan grow a brain la.
Kepada golongan-golongan yang membantah ni,cuba kaji balik diri anda dan tanya,"Kenapa aku tak suka perhimpunan Bersih tu?"

Sebab Ambiga?Sebab khutbah kata haram?Sebab Ulama' berwibawa Ustaz Hishamuddin Hussein kata haram?Sebab ada link dengan komunis? Sebab diorang kata nanti kedai semua habis kena pecah?  Sebab nanti peniaga kat situ diganggu? Sebab semua tu ada hidden agenda? Sebab polis jumpa senjata?

Semua tu,bukan apa yang kau alami sendiri kan?Itu adalah pandangan orang lain yang kau ambik sebagai pandangan kau. kau tak rasa bodoh ke? maaf cakap..

kita tengok pulak apa kata beliau..

tuudiaa....kah..kah..kah..





p/s:aku telah lama kelakar..baru hari ini kamu ketawakan aku..bukankah kita semua akan menjadi mayat?
this is not a rumour..this is the truth..

1 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

hohohohoho....nak patah dah tengkuk tu....




meh tengok ni

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/inilah-kebenaran-mengenai-bersih-di.html

Sample Text

PERATURAN MEMBACA BLOG:

1) Agak tidak formal dari segi penggunaan bahasa dan lain-lain. jadi pahamkan sendiri.

2) Tidak betanggungjawab dengan sebarang dakwaan jika menciplak artikel dalam blog ini.

3) Pandangan dan pendapat penulis tidak semestinya betul.